*سایپا (خساپا)
سهام گروه خودروسازی سایپا که از خرداد ماه مورد معامله قرار نگرفته بود در هفته جاری وارد مدار بورس شد و تعداد 3 هزار و 765 سهم و حجم 51 میلیون و 609 سهم مورد معامله قرار گرفت و با روند منفی 0.34 درصدی در انتها هفته متوقف شد.
*ایران خودرو (خودرو)
سهام گروه ایران خودرو در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از 347 سهم در ابتدای هفته به 416 سهم افزایش یافت و حجم از 2 میلیون و 143 سهم با رشد به 3 میلیون و 247 سهم رسید.
در ابتدای هفته این سهم با روند مثبت 0.29 درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته متوقف و به روند نزولی 0.17 درصدی رسید.
*زامیاد (خزامیا)
سهام گروه زامیاد در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از 729 سهم در ابتدای هفته به 470 سهم کاهش یافت و حجم از 10 میلیون و 757 سهم با کاهش به 8 میلیون و 391 سهم رسید.
در ابتدای هفته این سهم با روند نزولی 0.53 درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته به روند مثبت 0.4 درصدی رسید.
*پارس خودرو (خپارس)
سهام گروه پارس خودرو در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از 638 سهم در ابتدای هفته به 609 سهم کاهش یافت و حجم از 9 میلیون و 13 هزار با کاهش به 8 میلیون و 976 سهم رسید.
در ابتدای هفته این سهم با روند صعودی 0.44 درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته ادامه و با روند مثبت 0.11 درصدی رسید.
*سایپا دیزل (خکاوه)
سهام گروه سایپا دیزل در آخرین هفته تیر ماه هم مورد معامله قرار نگرفت با روند منفی 3.23 درصدی در آخرین روز معاملاتی خود متوقف شد.
*گروه بهمن (خبهمن)
سهام گروه بهمن در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از 150 سهم در ابتدای هفته به 52 سهم کاهش یافت و حجم از یک میلیون و 62 هزار با کاهش به 221 میلیون و 57 سهم رسید.
در ابتدای هفته این سهم با روند نزولی 0.5 درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته بدون تغییر ماند.
*ایران خودرو دیزل (خاور)
سهام گروه ایران خودرو دیزل در هفته جاری مورد معامله قرار گرفت و از
392 سهم در ابتدای هفته به 394 سهم افزایش یافت و حجم از 5 میلیون و 55
هزار با رشد به 6 میلیون و 49 سهم رسید.
در ابتدای هفته این سهم با روند صعودی 0.69 درصدی روبرو شده که این روند در پایان هفته متوقف و با روند منفی 0.14 درصدی رسید.
در این رابطه همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: نماد
سایپا با اُفت قیمت در هفته جاری بازگشایی شد و با وجود از بین رفتن 25
درصد از ارزش قیمت سهام این اصلاحات به مزاج بازار خوش نیامد.
وی در ادامه افزود: در کنار بازگشایی نامناسب سهام سایپا در شهریور ماه مشکلات کمبود نقدینگی نیز موجب تشدید روند نزولی شاخص شده است.
کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: محدود شدن صفهای اعتباری و نزدیک شدن به زمان پایان سال مالی برخی از کارگزاریها در شهریور ماه نیز از سایر عوامل تاثیر گذار بر روند بورس بوده است.
دارابی خاطر نشان کرد: با توجه به حضور معاملهگران اعتباری در گروه خودرویی ما شاهد ضعف این گروه و البته ضعف بازار هستیم.
گزارش میزان حاکی از توقف نماد خودرویی سایپا دیزل و در عین حال گروههای سایپا، پارس خودرو، زامیاد، گروه بهمن، ایران خودرو دیزل و ایران خودرو با توجه به روند مثبت شاخص بورس تا انتهای هفته با نوسان نسبتا منفی معامله شدند.
انتهای پیام/